Advertisement

Vrije Training F1 Uitslag - Vrije Training F1 / Terwijl de avond nadert en het asfalt ... - Eerste vrije training tweede vrije training derde vrije training.

Vrije Training F1 Uitslag - Vrije Training F1 / Terwijl de avond nadert en het asfalt ... - Eerste vrije training tweede vrije training derde vrije training.. Gepubliceerd op 19 apr 2019 09:32. Max verstappen kwam niet verder dan de achtste tijd. Mercedes weer het snelst, verstappen p7. Mis niks van de laatste ontwikkelingen tijdens de sessie doormiddel van dit liveblog. Bekijk hier de uitslag van de kwalificatie.

Op de 4.381 meter lange hungaroring reed valtteri bottas in zijn mercedes de tweede tijd, gevolgd door. ↑ formule 1 keert terug naar oude kwalificatiesysteem. #f1 pic.twitter.com/cm3iv1z7jm— grandprixradio.nl ™ (@grandprixradio) 26 september 2015. Max verstappen en red bull waren zoekende alle genoemde coureurs reden hun snelste tijden op pirelli's zachte banden. Max verstappen in de tweede vrije training een prima tijd genoteerd.

Uitslag eerste vrije training F1 Grand Prix Oostenrijk ...
Uitslag eerste vrije training F1 Grand Prix Oostenrijk ... from www.motorsportz.nl
Hij werd op de voet gevolgd door lando norris, die op zijn beurt lewis hamilton achter zich wist te houden. 10:30 nog een minuut te gaan in deze openingstraining voor de hongaarse gp. 102 отметок «нравится», 0 комментариев — gpfans nl (@gpfansnl) в instagram: ↑ a b magnussen moet gp van bahrein. Gpupdate.net, de autosportwebsite die al meer dan tien jaar de internationale fans van het laatste nieuws voorziet, is als f1racing.net opgericht in 1998 en onderdeel van sportupdate b.v., dat gevestigd is in groningen. ↑ formule 1 keert terug naar oude kwalificatiesysteem. Vt3 op suzuka is voorbij. Max verstappen kwam niet verder dan de achtste tijd.

Vt3 op suzuka is voorbij.

Max verstappen wist tijdens de derde vrije training voor de grand prix van mexico geen hoge ogen te gooien. De coureur van red bull was met een ronde van 1.24,058 nipt langzamer dan lewis hamilton (1.23,931). Tot slot de volledige uitslag van de eerste vrije training op de hungaroring 10:30 daar wordt de geblokte vlag gezwaaid en dus zit de eerste vrije training voor de gp van hongarije erop! Lewis hamilton heeft ook tijdens de tweede vrije training op het yas marina circuit in abu dhabi de snelste tijd neergezet. Mis niks van de laatste ontwikkelingen tijdens de sessie doormiddel van dit liveblog. Bekijk hier de uitslag van de kwalificatie. Aboneer en like voor meer content op dit kanaal. Terwijl de avond nadert en het asfalt inmiddels schoongereden is en voorzien is van een laagje rubber (lees grip), maken we ons op voor de tweede vrije training van de grand prix van singapore. Tijdens de vanochtend verreden vrije trainingen op het japanse suzuka was het de fcc honda van de rijders takeshi tsujimura and shin'ichi itoh de fransman zelf was gelukkig ongedeerd maar de motor brandde totaal af waardoor er een rode vlag situatie kwam en de training vroegtijdig ten einde kwam. Hij werd op de voet gevolgd door lando norris, die op zijn beurt lewis hamilton achter zich wist te houden. Uitslag 1e vrije training barcelona. Bekijk hieronder de volledige uitslag van de derde vrije training. Max verstappen kwam niet verder dan de achtste tijd.

Bekijk hieronder de volledige uitslag van de tweede vrije training. De brit reed een tijd van 1:42.113 en was daarmee nipt sneller dan nico rosberg die in 1:42.121 rond ging op het 5.554 kilometer lange circuit. Een geweldig cadeau heeft één van de redactie leden van f1reporter.nu voor zijn 40e verjaardag. Terwijl de avond nadert en het asfalt inmiddels schoongereden is en voorzien is van een laagje rubber (lees grip), maken we ons op voor de tweede vrije training van de grand prix van singapore. Uitslag 1e vrije training barcelona.

Uitslag: Tweede vrije training F1 GP van Australië 2019 ...
Uitslag: Tweede vrije training F1 GP van Australië 2019 ... from www.motorsportz.nl
↑ formule 1 keert terug naar oude kwalificatiesysteem. We geloven dat een nieuwe generatie opwindende, uitgesproken coureurs de f1 populairder dan ooit zal maken. Bekijk hieronder de volledige uitslag van de tweede vrije training. Gpupdate.net, de autosportwebsite die al meer dan tien jaar de internationale fans van het laatste nieuws voorziet, is als f1racing.net opgericht in 1998 en onderdeel van sportupdate b.v., dat gevestigd is in groningen. Net als in de eerste vrije training was de duitse constructeur het snelste tijdens de tweede vrije training. Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest. Terwijl de avond nadert en het asfalt inmiddels schoongereden is en voorzien is van een laagje rubber (lees grip), maken we ons op voor de tweede vrije training van de grand prix van singapore. De coureur van red bull was met een ronde van 1.24,058 nipt langzamer dan lewis hamilton (1.23,931).

Tot slot de volledige uitslag van de eerste vrije training op de hungaroring 10:30 daar wordt de geblokte vlag gezwaaid en dus zit de eerste vrije training voor de gp van hongarije erop!

Hij werd op de voet gevolgd door lando norris, die op zijn beurt lewis hamilton achter zich wist te houden. Bekijk hier de uitslag van de kwalificatie. Team time 1 valtteri bottas fin mercedes 1m 17.940 2 max verstappen ned red bull racing 1m 18.535 3 lando norris gbr mclaren f1 team 1m 18.743 4 charles leclerc mon ferrari 1m 18.838 5 carlos sainz spa mclaren f1 team 1m 19.113 6 seb. Gepubliceerd op 19 apr 2019 09:32. Max verstappen in de tweede vrije training een prima tijd genoteerd. Mis niks van de laatste ontwikkelingen tijdens de sessie doormiddel van dit liveblog. ↑ a b magnussen moet gp van bahrein. 10:30 nog een minuut te gaan in deze openingstraining voor de hongaarse gp. Uitslag van de 1e vrije training in jerez, ronde 2 in het moto3 kampioenschap seizoen 2020. Na twee keer max verstappen was het tijdens de afsluitende vrije training voor de grand prix van steiermark de beurt aan lewis hamilton om de snelste tijd neer te zetten. Bekijk de volledige uitslag van de tweede vrije training hieronder. Bekijk hieronder de volledige uitslag van de derde vrije training. Tijdens de vanochtend verreden vrije trainingen op het japanse suzuka was het de fcc honda van de rijders takeshi tsujimura and shin'ichi itoh de fransman zelf was gelukkig ongedeerd maar de motor brandde totaal af waardoor er een rode vlag situatie kwam en de training vroegtijdig ten einde kwam.

Hamilton de snelste, verstappen dichtbij …» 10:30 nog een minuut te gaan in deze openingstraining voor de hongaarse gp. De coureur van red bull was met een ronde van 1.24,058 nipt langzamer dan lewis hamilton (1.23,931). Bekijk hieronder de volledige uitslag van de derde vrije training. 6 september 2017 stefan van den broek reacties uitgeschakeld voor max verstappen over de rol van zijn vader jos op weg naar de f1.

Eerste vrije training Hongarije: Verstappen het snelst met ...
Eerste vrije training Hongarije: Verstappen het snelst met ... from sportsbase.io
Max verstappen in de tweede vrije training een prima tijd genoteerd. Eerste vrije training tweede vrije training derde vrije training. Net als in de eerste vrije training was de duitse constructeur het snelste tijdens de tweede vrije training. Mis niks van de laatste ontwikkelingen tijdens de sessie doormiddel van dit liveblog. De brit reed een tijd van 1:42.113 en was daarmee nipt sneller dan nico rosberg die in 1:42.121 rond ging op het 5.554 kilometer lange circuit. We geloven dat een nieuwe generatie opwindende, uitgesproken coureurs de f1 populairder dan ooit zal maken. Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest. Vt3 op suzuka is voorbij.

Uitslag van de 1e vrije training in jerez, ronde 2 in het moto3 kampioenschap seizoen 2020.

Uitslag van de 1e vrije training in jerez, ronde 2 in het moto3 kampioenschap seizoen 2020. Tot slot de volledige uitslag van de eerste vrije training op de hungaroring 10:30 daar wordt de geblokte vlag gezwaaid en dus zit de eerste vrije training voor de gp van hongarije erop! ↑ a b magnussen moet gp van bahrein. Mis niks van de laatste ontwikkelingen tijdens de sessie doormiddel van dit liveblog. Max verstappen kwam niet verder dan de achtste tijd. ↑ pole hamilton, verstappen en vandoorne op tien en twaalf. Max verstappen heeft de tweede vrije training voorafgaand aan de grand prix van bahrein als snelste man op de baan afgesloten, net zoals hij dat in de eerste vrije training deed. Daardoor was het rustig op de baan, maar in de slotfase werden er alsnog tijden op het bord gezet. «uitslag van de 1e vrije training in oostenrijk: Eerste vrije training tweede vrije training derde vrije training. Vt3 op suzuka is voorbij. 10:30 nog een minuut te gaan in deze openingstraining voor de hongaarse gp. Vettel ger ferrari 1m 40.464 2 valtteri bottas fin mercedes 1m 40.736 3 carlos sainz esp mclaren f1 team 1m.

Nadat de takelwagen die de bolide van russell terug vrije training f1. De coureur van red bull was met een ronde van 1.24,058 nipt langzamer dan lewis hamilton (1.23,931).

Posting Komentar

0 Komentar